This Affects

WIE ZIJN WIJ

Producties waar we verliefd op zijn

Producties waar we verliefd op zijn! Waar we kippenvel van krijgen als we elkaar tijdens de productie aankijken. Waarbij de samenwerking met alle betrokken partijen goed voelt. Waar we als team met creativiteit, veel humor en hard werken voor gaan! Dat is wat wij iedere keer weer proberen te bereiken.

Dat doen we met z’n allen! Gelijkwaardig en respectvol iedere dag weer en daar zijn we ongelooflijk trots op. Met een mooi team van vaste mensen en freelancers gaan we iedere productie weer met een knaller in.

Bianca Kenter
Bianca KenterCreative - Managing Partner
Kleuren, vormen, ervaringen en woorden! Ingrediënten die nodig zijn om een concept te bedenken en visueel te maken. Alles kan als je maar wilt!
Susanne van den Oever
Susanne van den OeverCommercieel - Managing Partner
Verbinden met mensen en merken is de start van iedere samenwerking! Samen idealen creëren!
Michel Jussen
Michel JussenProducer
”Grenzeloos gedreven met een glimlach. The sky is the limit!”
Isa Struikmans
Isa StruikmansEvent Marketing
Weten wat je wil bereiken en dit ook waarmaken, samen met een creatief team.

Word jij, één van onze nieuwe impactmakers?

 Zin om ons gezellige, creatieve en hardwerkende team versterken? Dan zijn we benieuwd naar jouw verhaal!

Freelance Event Producer

Wil je met ons mee creatief breinen en diverse toffe culinaire events produceren? Wij zijn voor onze events & projecten altijd op zoek naar ervaren freelance event producers en projectmanagers!

Heb je interesse je als event producer of projectmanager bij ons aan te sluiten? Stuur dan een e-mail met daarin je CV naar bianca@thisaffects.nl, dan drinken we graag snel een kop koffie.

Senior Event Producer

This Affects is een creatief en fullservice productiebureau die zowel B2B alspublieksevenementen produceert. Wij organiseren events van A tot Z die ertoe doen, vanuit de identiteit van onze opdrachtgevers. We affect you, your brand and your employees, met de perfecte mix van inhoud, interactie en energie!

Wij zetten alles op alles om gasten en bezoekers het WOW-gevoel te geven door spectaculaire belevingen te creëren. Dat doen wij met een team van bevlogen creatieve breinen en projectmanagers.

Onze startup groeit hard en snel, daarom zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons gezellige team! Heb jij passie voor het organiseren van evenementen? Ben jij iemand die concepten een creatieve invulling weet te geven en tot uitvoer kan brengen? Dan ben jij wellicht wel onze nieuwe Senior Creative Event Producer!

Taken

Je bent iemand die grote passie heeft voor produceren en met veel plezier en enthousiasme de doelstellingen van opdrachtgevers iedere keer weer tot een next level brengt. Je bent verantwoordelijk voor de organisatie van meerdere projecten tegelijkertijd en staat direct in contact met onze opdrachtgevers. Jij als Creative Event Producer weet hoe je hem of haar kunt verrassen en ontzorgen.

Nadat de klant vraag duidelijk is geschetst door ons commerciële team, denk jij met het creatieve team mee om het concept vorm te geven. Met dit concept ga jij aan de slag en weet jij het event tot in detail te produceren.

Daarnaast is jouw ambitie om naast toffe events te organiseren ook jouw kennis te delen met onze junior eventproducers. Dit met als doel, de aankomende jaren een team van mensen om je heen te verzamelen en hiermee onvergetelijke belevingen creëren.

Werkzaamheden

 • Verantwoordelijk voor het zelfstandig uit te voeren evenement of project
 • Het opstellen van concept voorstellen en opmaken in powerpoint
 • Contact met onze opdrachtgevers
 • Contact met leveranciers en entertainment
 • Werken aan calculaties, planningen, briefings en draaiboeken
 • Op- en afbouwen van evenementen (samen met een team)
 • Eventmanagement op de showdagen
 • Bijwonen van creatieve brainstormsessies
 • Het (toekomstig) aansturen van onze (junior) event- & projectmanagers

 

Gewenste vaardigheden & kenmerken

 • Je hebt een HBO werk en denkniveau
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie
 • Je bent communicatief sterk, een echte teamplayer en hebt organisatietalent
 • Je bent professioneel, enthousiast, flexibel een hebt een representatieve uitstraling
 • To do lijstjes zijn jouw guilty pleasures, zodat we altijd op jou kunnen terugvallen in de chaos
 • Je weet hoe je productionele onhaalbare ideeën toch kunt realiseren
 • Je hebt gevoel voor decor en styling, gezien onze vele styling opdrachten
 • Je beschikt over een groot netwerk van crew en leveranciers
 • Je hebt creatieve ideeën voor onze relaties
 • Handig met Word, Excel en powerpoint
 • Je bent in bezit van rijbewijs B

 

Wij bieden

Een gezellige werkomgeving in Amsterdam West, met veel eigen verantwoordelijkheid en vrijheid. Ons bedrijf is een start-up, waarbij veel kansen zijn om in de toekomst mee te groeien met het bedrijf en daarbij aan een eigen team te bouwen van event- & projectmanagers. Wij bieden opleidings- en trainingsmogelijkheden aan al onze medewerkers.

Daarnaast bieden wij een marktconform salaris, afhankelijk van leeftijd, werkervaring en opleiding. Een contract van een 32 tot 40 uur per week, inclusief 25 vakantiedagen.

 

Contact

Mocht je interesse hebben in een deze uitdagende job, stuur dan een e-mail met daarin je CV, motivatiebrief of vlog naar Susanne van den Oever / susanne@thisaffects.nl en wie weet drinken wij dan snel een kop koffie samen!

 

MEER WETEN?

Neem contact met ons op

Contact

MEER WETEN?

Neem contact met ons op

Contact