Wist je dat wij naast onze B2B evenementen ook culinaire belevingen ontwikkelen door geheel Nederland? Dit is de unieke & culinaire middag met jouw vrienden of team!

Tijdens onze Amusetours loop jij met jouw vrienden of collega’s op een zondagmiddag van restaurant naar restaurant en beleef je buiten het culinaire aanbod van de restaurants ook de schoonheid van de desbetreffende stad.

Onze Amusetours vinden plaats op een zondagmiddag van 12 tot 17 uur. Tijdens deze middag kan je genieten van ambachtelijk bereide amuses, begeleid door mooie wijnen beschikbaar gesteld door onze unieke participerende restaurants.

Stuk voor stuk smaakvolle combinaties, zorgvuldig samengesteld door chef-koks en sommeliers. Je kan tijdens onze Amusetours samen met je partner, vrienden, familie of collega’s genieten van het goede leven. Culinair genot, gezelligheid en verwondering, dat zijn de ingrediënten van de Amusetour. De Amusetour is sinds 2006 een succesvol recept met inmiddels duizenden bezoekers op jaarbasis.

Er zijn Amusetours in; Amsterdam, Amersfoort, Hoorn, Vlieland, Harlingen, Texel, Dordrecht, Enkhuizen, Bergen, Alkmaar, Edam, Schagen, Purmerend en Alkmaar. Tijdens onze Amusetours ga je op een zondagmiddag van restaurant naar restaurant en beleef je buiten het culinaire aanbod ook de schoonheid van de desbetreffende stad.

Uiteraard creëren wij Amusetours ook op maat voor de B2B markt. Wij weten de leukste privé chefs, de lekkerste restaurants met amuses & wijnen, leuke culinaire goodiebags en entertainment.

Benieuwd naar de mogelijkheden of nog opzoek naar het perfecte eindejaarsuitje? Neem contact met ons op via: info@amusetour.nl of info@thisaffects.nl