Met een groot en gedreven team vertrokken wij afgelopen september naar het zonnige Ibiza. Voor een toffe, gewaardeerde klant mochten wij een meerdaagse reis organiseren wat de werknemers een toptijd moest bezorgen. Met 3 bakwagens vol met productionele spullen vertrok een deel van ons team naar het zuiden. Een aantal dagen later volgden er meer.

Toen kon het werk beginnen. Het hotel wat centraal stond tijdens deze reis werd grondig onder handen genomen, en moest omgetoverd worden tot een op en top verzorgd 5 sterren hotel. Door middel van branding, aankleding uit het kantoor in Amsterdam, meubels en versiering werd het hele hotel al snel een gezonde combinatie van huiselijk en classy. Zo konden de werknemers optimaal zichzelf zijn en het beste uit zichzelf halen tijdens de free time, personal development blokken en de aangewezen tijd om in een relaxte vibe wat werk te verrichten. Zodra iedereen geland was uit het volledig gebrande vliegtuig en gesetteld was ging het programma van start. We kickten af met een ‘all white chique’ 3 gangen diner in de open lucht, vergezeld door meerdere acts en performers. Na afloop ging het feest verder in het restaurant van het hotel, wat we hebben omgetoverd tot club, en luidde we met dansjes de nacht in.

De volgende dag stonden we weer vroeg op om er voor te zorgen dat ook de vroegste vogels de ultieme service en beleving konden verwachten. Ook gingen de eerste opbouwers naar Beachclub Tanit om het daar tot in de nopjes om te bouwen, om ook hier weer een diner en knalfeest neer te zetten. Na dit feest keerden de gasten terug naar het hotel om hier goed uit te rusten voor hun volgende avontuurlijke dag.

Op deze derde productie dag begonnen we met een fenomenale poolparty, compleet met waterbowl act, live-dj en uiteindelijk zelfs een vliegende saxofoniste die met een flyboard in de lucht vloog. Speciaal voor deze act is er zelfs een jetski in het zwembad geplaatst!

Na dit onvergetelijke feest kregen de gasten even de tijd om zichzelf in hun beste party outfit voor de dag te brengen om vervolgens met de transfer bussen naar Ushuaïa te vertrekken. Hier barstte het feest helemaal los genoot de klant van de beste klanken die Ibiza te bieden heeft.

Dit gaf ons de tijd om bij het hotel de poolparty af te breken en alles voor de volgende dag klaar te zetten, en dat was enorm veel! De volgende morgen stond er weer een toffe activiteit te wachten. Een vaartocht op een echte catamaran. Op deze catamaran werd een heerlijke barbecue gehouden die de lunch verzorgde. Ook de boot was weer volledig omgetoverd naar onze wensen en werd voorzien van performers en acts. Terwijl zij heerlijk aan het genieten waren van de Spaanse zon stonden, zoals altijd, de beste stuurlui aan wal. Die waren namelijk bezig met het ombouwen van het hotel voor alweer het laatste feest; de bohemian party. Compleet met Vinyl DJ, tarot reader, buikdanseres, acrobaten en een vuuract. Toen dit feest voorbij was konden de mensen die er nog geen genoeg van hadden wederom naar de club om te genieten van een djembe speler onder leiding van de vaste DJ’s.

De dag hierna vlogen de gasten weer terug en lag chapter Ibiza achter ons. Een onvergetelijke tijd en een uitzonderlijk mooie herinnering. En zeker niet de laatste keer, This Affects you, your brand and your incentive!