Bij This Affects creëren wij altijd een beleving; een gewenste communicatie boodschap die wij uitwerken in de vorm van een evenement op maat! 8 april was dit niet anders; de boodschap ‘keep growing keep going’ werd voor een van onze vaste opdrachtgevers uitgewerkt in een prachtig evenement waarin styling en beleving aansloten op dit mooie jaardoel thema van onze opdrachtgever. Benieuwd naar hoe wij dit concept hebben uitgedacht en hebben geproduceerd? Lees dan hier verder!

Wanneer een opdrachtgever bij ons een evenement aanvraagt, staan wij direct te popelen om deze, na de concept brainstorm, uit te werken in een productie. Allereerst vertalen wij het communicatie doel of boodschap in een beleving, op welke manier komt dit het beste op de gasten over? Keep growing is voor ons het groeien van decor, dit hebben wij bij dit evenement geuit door planten en bloeiende bloemen toe te voegen. Keep going kon natuurlijk niet anders door entertainment toe te voegen. LIVE entertainment, een DJ, danseressen en performance blijft de hele avond en nacht doorgaan. In combinatie met de styling, heerlijk verzorgde catering én een veelzijdige cocktailbar met een touch of ‘keep going and growing’ was dit evenement compleet. Bekijk hier onder de foto’s voor een echte sfeerimpressie!

Om 5 uur was het zo ver, de laatste voorbereidingen werden afgerond en de flowerladies gingen met de lift naar alle kantoren om de gasten op te halen voor het evenement. Met een uitzicht over de grachten van Amsterdam en heerlijke drankjes kon het feest beginnen! Wanneer iedereen zijn werk had afgerond en iedereen aanwezig was op het evenement was het tijd voor een speech van de CEO, met een spectaculair einde… De aankondiging van een bedrijfsuitje naar Ibiza werd aangekondigd met danseressen in echte Ushuaïa stijl, met grote letters in de hand die de bestemming beschrijven. Vervolgens start het live entertainment en zanger Kelvin Allison wist iedereen op de dansvloer te krijgen. Met de heerlijke, culinaire versnaperingen, ledacts en dansende kwallen was de pre-Ibiza party compleet!

Heb jij ook een communicatie boodschap voor jouw werknemers of opdrachtgevers? Die je graag in een evenement terug wil laten komen? Neem contact met ons op via info@thisaffects.nl om alle opties te bespreken.