Voor ons is er niets leuker dan een opdrachtgever die een mooie boodschap heeft die hij wil vertalen in een evenement. 25 jaar de beste provider van Nederland vinden wij een mooie boodschap voor een fantastisch evenement! Voor Simyo hebben wij een memorabel evenement opgezet, waar hun prestatie goed werd gevierd…

Voor een evenement is de locatie allesbepalend. Onze opdrachtgever was hierin erg duidelijk wat de wensen waren; een mooie locatie met zowel buiten een sfeervolle area als binnen. Er moest genoeg ruimte zijn voor een compleet verzorgde BBQ én een ruimte voor een borrel. Voor deze wensen, in een aangegeven gebied, hebben wij Paviljoen Puur als locatie kunnen verkrijgen. Op deze locatie, waar ook vaak bruiloften worden georganiseerd, is een prachtige buitenruimte beschikbaar. Het paviljoen heeft een historische ligging, naast Fort Diemerdam wat onderdeel uitmaakt van de Stelling van Amsterdam, en een nieuwe architectuur in een futuristische stijl.

De dag van het evenement verliep soepel, zoals we altijd hopen dat het gaat. In tegenstelling tot de dag ervoor, scheen de zon de hele dag. Een perfect begin om ons team te laten beginnen met het stylen van de locatie. De aanleiding van het evenement was; 25 jaar de beste provider van Nederland, wij verwerken graag de boodschap van het bedrijf in het evenement. Daarom hebben wij 25 meerdere keren terug laten komen in onze styling. Ook werden hier kleuren aan verbonden, de combinatie van de kleur oranje van het logo en goud van nmr. 1, kwamen deze kleuren overal terug. Wanneer alle leveranciers de goederen geleverd hebben en de cateraar klaar staat om de BBQ aan te steken, is het tijd voor het arrivé van de gasten. De 70 gasten kwamen via een grote touring bus, vanuit het kantoor, aan bij het event. Branding speelde een grote rol bij het event, daarom moest iedereen gekleed in de kleuren van het logo. Indien dit niet het geval was, werden de gasten nog extra versierd met accessoires in de gepaste kleuren.

Wanneer iedereen in thema van het merk klaar stond op locatie ging het event van start. De BBQ ging aan, de muziek speelde bekende hits en de koude drankjes werden ingeschonken. Wij zorgen er altijd voor dat er voor ieder wat wils is; een ruim aanbod in voedingsopties (vlees, vis, halal, vega) en ook genoeg verschillende type dranken. Inclusief entertainment; een photobooth en verschillende speltafels, werd dit al snel een gezellige beleving.

Na het evenement is het even belangrijk dat de logistieke doorstroming soepel verloopt. Zo waren er verschillende taxibussen om alle gasten weer terug te brengen naar de gewenste locaties. Op deze manier eindigde de avond even goed als dat deze begon!

Heb jij ook een boodschap die je graag vertaald ziet in een evenement? Neem dan contact met ons op via info@thisaffects.nl om alle opties te bespreken!