Na maanden voorbereiding is het nu officieel!

Een toffe nieuwe start voor Fletcha Eventures B.V. & Business Events Amsterdam. Beide bedrijven bundelen hun creatieve breinen en zetten hun dienstverlening gezamenlijk verder onder de naam This Affects.

Business Events Amsterdam staat jaren bekend als een evenementen bureau dat zich gespecialiseerd heeft in het ontwikkelen en stijlen van B2B events op unieke en exclusieve locaties in Amsterdam en omgeving. Business Events Amsterdam staat voor beleving.

Fletcha Eventures B.V. is de afgelopen vijftien jaar voornamelijk operationeel geweest in West-Friesland. Zij zijn gespecialiseerd in (culinaire) publieksevenementen. Voorbeelden van deze evenementen zijn o.a. de Waterweek Hoorn, het Wijnfestival, Amusetour Nederland, Culinaire Biertour & Smakelijke Fietstour.

This Affects gaat o.a. verder met het ontwikkelen van de unieke culinaire wandelingen van de Amusetour, de culinaire Biertour en B2B tours op maat! Daarnaast blijven we uiteraard Business Events en publieke evenementen produceren en verzorgen we de styling op evenementen en festivals.

Met een portfolio om trots op te zijn, zijn wij achter de schermen druk bezig met het ontwikkelen van nieuwe culinaire arrangementen, het produceren van styling materialen en het ontwikkelen van creatieve concepten.

Houd onze website goed in de gaten voor alle nieuwe ontwikkelingen!