Een event organiseren van A tot Z; daar zijn wij goed in! Eindelijk na twee jaar dit evenement te hebben moeten uitstellen, was het tijd voor een groots bedrijfsevenement op eigen terrein! Niet alleen wij stonden te trappelen, maar ook voor een van onze opdrachtgevers was het eindelijk zo ver; het 90-jarig bestaan (inmiddels 92-jarig) gaat groots gevierd worden! Hoe pakken wij de organisatie van een A tot Z evenement aan? En hoe vertalen wij de wens van onze opdrachtgevers naar een LIVE evenement?

Een kleine 2,5 jaar geleden was onze eerste kennismaking met deze opdrachtgever! Tijdens dit gesprek hebben wij alle wensen verzamelend en vertaald naar een totaalconcept: ‘Cirque du Kennemervisgroep’. Waarbij de focuspunten waren: een feestje vieren, culinaire beleving, gasten verassen, entertainment and fun.

Goede voorbereiding is natuurlijk het halve werk, daarom ligt er na maanden aan voorbereiding een uitgewerkt draaiboek voor de op-en afbouwdagen en showdag klaar met diverse senario’s ook bij goed en slecht weer.

Wat hadden wij prachtig weer met de opbouw en wat liep dit voorspoedig! De opbouw werd in slechts in 2 dagen gerealiseerd! Een enorme aluhaltent, een stretchtent én een foodarea stond ineens op een plek waar normaliter auto’s staan geparkeerd. Om het uur kwamen er verschillende leveranciers, wat ervoor zorgde dat beetje bij beetje de locatie steeds meer vorm kreeg. Van techniek, facilitair tot styling, we can do it all.

Gezamenlijk met ons team ontvingen wij op speciale wijze de gasten, komt dat zien komt dat zien! De Cirque du steltenlopers en Cirque dames zorgen ervoor dat iedereen voorzien wordt van een sprankelend ontvangst en sprankelende glittersminck voor de echte circusbeleving. Daarna betraden de gasten de wondere wereld van Cirque du Kennemervis. Startend bij de fooderea waar voor iedereen wat lekkers te proeven valt. Onze cateraar verzorgde diverse foodtruck met de gerechten, waaronder de eigen vis van het bedrijf (zoals verse haring en mosselen), maar ook heerlijke poffertjes en een ‘make your own burger’ stand waren aanwezig.

Na het diner, begon dan nu ook echt de feestavond! In de grote tent werden alle negen decennia van het 90-jarig bestaan uitgewerkt, met een knipoog naar het circusthema. Zo kon je in de jaren ’20 een old school foto laten maken, in de jaren ’50 op een jukebox je favoriete plaat draaien en in ‘the future’ met VR-brillen een virtuele beleving ervaren. De bar was op deze avond met onze lichtletters niet te missen! Met verschillende, speciale artiesten als een visserskoor, Shirma Rouse en Xander de Buisonjé en onze DJ Evy was het feest compleet. Ook met verschillende optredens van acrobaten, jongleurs, kwallenmeisjes en circusacts kwam het circusthema veel aan bod! Al met al een zeer geslaagd bedrijfsevenement!

Ben jij ook geïnteresseerd in het organiseren van een gaaf bedrijfsevenement? Neem contact met ons op voor een concept op maat! Mail naar info@thisaffects.nl.