Welkom terug!

VASTGELEGDE ERVARINGEN

Ontvangst acts, Catering & Teambuilding

Na maanden thuis te hebben gewerkt, en alleen via Zoom je collega’s te hebben gezien, wordt het weer tijd om naar kantoor te gaan. Verras nu alle medewerkers en collega’s met een spectaculaire terugkomst! Niet alleen de terugkomst mag worden gevierd, ook het harde werken van de afgelopen tijd mag beloond worden.

Aankleding

De entree wordt volledig gestyled in een gezellig ontvangst! Het pand kan worden aangekleed in een thema welke past bij jullie merk of wens, maar ook in een heel ander jasje worden aangeboden! Ga je voor glitter & glamour, voor een Bohemian look met veel planten en bloemen of juist voor strak of industrieel? Wij decoreren zowel binnen- als buitenruimtes volledig naar smaak!

Entertainment

Naast een spetterende look & feel kunnen we ook het entertainment verzorgen. Denk hierbij aan performers die mooie kunsten laten zien op een schildersdoek of circus entertainment bij het ontvangst. Maar ook muzikaal entertainment door een solo artiest of een band behoort tot de mogelijkheden.

Om de inloop een lekkere extra te geven kan een chef live cooking heerlijke bites of bowls uitgeven, of kan een professionele Barista een verse cappuccino voor jullie maken!

Geheel op maat bieden we catering aan met verschillende welkomst delicatessen:

  • Spannende shakes & smoothies
  • Verse Acai bowls
  • Smaakvolle American pancakes
  • Luxe fingerfood
  • Bijzondere taartjes van de patissier
  • Koffie Piaggeo

Doe een wens!

Om er nog iets bijzonders aan toe te voegen kunnen we de ruimte aankleden met een wens activiteit! Een nieuwe periode waarin wensen worden gedaan en er bepaalde wensen ook uit zullen komen. Denk hierbij aan een magisch decor in de ontvangsthal door het plaatsen van een prachtige wensboom. Maar ook kunnen we kleinere objecten aanbieden zoals wenstakken of een stoere videobooth. In de booth worden wensen opgenomen en daarna ge-edit tot een feel good movie.

Veilig werken

Naast al het entertainment kunnen we ook op een duidelijke maar ludieke wijze instructies geven of documentatie verschaffen over de routing op kantoor en het veilig bewegen op de werkplek. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Dit arrangement is uiteraard ook te boeken door bedrijven of instellingen die wel op eigen locatie hebben gewerkt, maar toch iets leuks willen doen voor de medewerkers om ze te bedanken voor de afgelopen periode.

MEER WETEN?

Neem contact met ons op

Contact

MEER WETEN?

Neem contact met ons op

Contact