Crazy Bingo Party

Met een oergezellige bingo juf!

‘Bingo’..!!, klinkt het luid uit het beeldscherm. Bingo Juf Toos uit Amsterdam gaat er eens goed voor zitten!
“Heb jij bingo jongeman”,  vraagt ze in het plat Amsterdams. Ze zit in een typisch Amsterdams café en zet tijdens het nakijken de muziek even lekker hard en roept daarbij “lieve mensen meezingen mag”. Niemand aarzelt en allen zingen volmondig vanaf de bank thuis mee. “Want zij gelooft in mij….”. Lekker gek doen tijdens de Crazy ONLINE Bingo Party.Heb je foute bingo? Dan moet je uiteraard een liedje zingen.

Cadeaubox

Thuis heb je voorafgaand aan de Crazy Bingo Party een leuke cadeaudoos ontvangen. Een gekke bril, een gezellig drankje, een slinger om de wand mee te versieren en de ouderwetse bingokaarten. We maken we er een ouderwets gezellige Amsterdamse avond van.

Prijzentafel

Toos in haar gekleurde legging laat de prijzentafel zien. Eentje die je niet zomaar aan je voorbij laat gaan. Prijzen variëren! Of het nu gaat om één bingo rij, alleen de hoeken of om een volle kaart, voor iedere bingo een te gekke prijs. Toos kan deze na afloop persoonlijk bij jullie thuis op afstand af komen leveren. Ze doet dit onder begeleiding van een echte dijenkletser. Nieuwsgierig..?
Wil je echt uitpakken dan kun je een huiskamer concert toevoegen aan deze avond. Denk aan Tino Martin, Hazes Jr. of Wesley Bronckhorst. De artiesten zullen dan op maat een huiskamerconcert geven, waarbij iedereen in zijn woonkamer staat mee te zingen en dansen. Uiteraard zijn dit gereduceerde tarieven ten opzichte van een live concert en wordt het vooraf allemaal met jullie doorgesproken.

Wat is inclusief?

  • Bingo materiaal
  • Online video chat programma
  • Professionele bingodame
  • Aangeklede quizruimte
  • Bingokaarten thuisgestuurd
  • Cadeauservice na afloop (Optioneel)
  • Een cadeaubox met items (Optioneel)

Wil je echt uitpakken?! Kies dan voor de Crazy ONLINE Bingo Party met live optredens!

MEER WETEN?

Neem contact met ons op

Contact

MEER WETEN?

Neem contact met ons op

Contact