Publieke Events

VASTGELEGDE ERVARINGEN

Sportevenementen, Culturele festiviteiten en Festivals

Een nieuwe wereld creëren waarin alle zintuigen worden geprikkeld! Door te bouwen, door samen te werken, door te geven. Als concept creator, producent en event professional helpen wij jouw publieke evenement van A tot Z te produceren.

Denk hierbij aan het vergunningstraject met tekeningen op schaal, terrein verkenning en andere facilitaire zaken die belangrijk zijn voor de vergunningsaanvragen van publieke evenementen.

Ook veiligheidsplannen met een uitgebreid calamiteiten plan en Crowd Management is iets dat wij volledig uit handen nemen. Uiteraard in samenwerking met de verschillende diensten zoals Beveiliging, Brandwacht en EHBO. Onze producenten zijn getraind en ervaren om de veiligheid te allen tijde te kunnen bewaken en de routing van het evenement volgens de richtlijnen uit te zetten.

Eenmaal gestart met de productie nemen wij zowel de Site productie als de Technische productie voor onze rekening. Dit betreft een gehele productie of een co-productie. Naast alle facilitaire zaken kan onze styling afdeling aan de slag met de decoratie, algehele styling en het stage design.

Op aanvraag kunnen wij zelfs ondersteunen in de programmering, de Artist Handling en de horecaproductie. In ons netwerk zijn alle disciplines aanwezig om een totaal productie te kunnen verzorgen,

Voor welke evenementen zijn wij in te zetten?

  • Festivals tot 5.000 bezoekers (Muziekfestival & Foodfestivals)
  • Gemeentelijke outdoor evenementen (Open dagen & Markten / kerstfeesten)
  • Waterweken
  • Kerst evenementen bij gemeenten en winkelcentra
  • Co-productie grotere dance festivals vanaf 5000 – geen maximum

Productie opzetten publieke evenementen

Bij het neerzetten van een productie gaan wij samen met onze relatie brainstormen en verenigen wij onze creatieve breinen.  Op basis van een eerste gesprek of kennismaking ontwikkelen wij een concept op maat. Als we het concept overeengekomen zijn, gaan we aan de slag met een begroting. Na akkoord op de eerste concept begroting gaan we het vergunningstraject in, en maken we een plattegrond van het evenement of festival.

Na het indienen van alle tekeningen, het veiligheidsplan en de overige gevraagde stukken vanuit de gemeente starten we met het opzetten en inkopen van de productie. Tussentijds plannen we meetings om productie, programmering en marketing goed op elkaar af te stemmen. Zo werken we samen toe naar een epische showdag!

MEER WETEN?

Neem contact met ons op

Contact

MEER WETEN?

Neem contact met ons op

Contact