Event Styling

VASTGELEGDE ERVARINGEN

Thema’s, activaties en festivals…

Event styling door This Affects! Onze creatieve breinen die een ruimte geheel ombouwen. Styling is niet iets dat is, styling ontstaat. Elk concept dat wordt gemaakt heeft iets anders nodig. Een ruimte aankleden met de juiste materialen, om echt dat “Wow wat gaaf!” moment te creëren. Stylen zien wij als een mega creatief proces waarbij ruimtelijk inzicht, kansen zien en een netwerk van materialen de juiste saus van mogelijkheden creëert.

Een ruime fantasie en niet bang zijn om met kleuren te spelen! Durven en doen is onze natuur.

Naast Event Producers hebben wij ook een afdeling voor de Event styling. Met een magazijn vol met mooie thema materialen, een bestand van uitzonderlijke decor partijen en een team van creatieve breinen  maken wij van iedere productie iets uitzonderlijks.

Wij zijn specialist op het gebied van interieur styling, festival styling en thema styling.

Festival Styling

Al jaren verzorgen wij de Event styling op verschillende festivals. Denk aan de huiselijke inrichting op foodfestivals, de inrichting van podia, de artiesten- en backstage area’s op de grotere Dance festivals en algehele styling op kleine intieme festivals.

Verbinding van ruimtes of tenten door lucht decoratie, warme en knusse chill-outs passend bij de stijl van de organisatie of houten decorstukken om op te zitten. Jaarlijks verzorgen wij op meerdere evenementen spraakmakende area’s en gezellige ruimtes.

Themafeest styling

Elk themafeest vraagt om iets unieks en passende aankleding. Tafeldecoratie, luchtdecoratie, staande decorstukken en aankleding van de crew is wat ons team van stylisten volledig uit handen neemt.

Op basis van het door ons of door jullie geschreven concept maken wij een creatief Event Styling concept. Tot in de fijnste puntjes toveren wij de ruimte om geheel in het thema. Omdat wij al heel wat thema’s in het verleden gestyled hebben, hebben wij voor ieder thema super leuke decoratie op voorraad. We delen dit dan ook graag met jullie!

Interieur styling Congressen, lanceringen en activaties

Beurzen en congressen aankleden is iets dat wij vaak voor onze rekening nemen, waarin we passend bij de identiteit van de organisatie, een gehele hal of kleinere ruimte volledig op maat kunnen inrichten.

Ook beursstands kunnen we volledig aankleden binnen de brand van het merk en de gewenste uitstraling.

Bedrijfs- of productlanceringen vragen om andere disciplines. Geheel duiken in het merk, voelen en aanschouwen en dan een passend concept maken. Een creatief producent kan op basis van de ruimte en de wensen een brand laten activeren. Samen met het bedrijf of activatie bureau duiken we in het merk, creëren we een concept en stylen dat geheel voor jullie evenement.

Plant styling

We houden van groen! Groen toevoegen aan een ruimte maakt een ruimte warm, gevoelig en een eigen wereld. Een item wat naar ons idee nooit mag worden weggelaten. Op het gebied van groenstyling hebben we veel ervaring. Ruimtes helemaal stylen met planten, het creëren van moswanden, het produceren van verticale tuinen waarbij we veel gebruik maken van verschillende hangplanten zijn allemaal mogelijkheden binnen ons kennisgebied.

Diner styling

De finesse die bij diner styling toegepast moet worden is uitzonderlijk. Vormen, kleuren en objecten; alles is bij tafeldecoratie belangrijk. Of het een traditioneel diner betreft of juist een wat eigentijdser diner. Wij doen het altijd net even anders dan de rest. Waar je bij een ronde tafel vaak kiest voor een hoge kandelaar en een laag bloemstuk, denken wij dat een hele hoge smalle vaas met een wild boeket ook moet kunnen. Met veel hoogteverschillen en losse kandelaars rondom de vaas wordt dit bijvoorbeeld een magisch geheel. Wij schikken zelf onze bloemen, kiezen met zorg de stoffen uit voor het linnen en kiezen zelf de mastiek uit. De look & feel van het gerecht in combinatie met de aankleding van de ruimte bepaalt de mastiek keuze.

Of het nu gaat om een zakelijk diner, een trouwerij of een vriendendiner, wij maken op maat uitzonderlijke tafeldecoratie.

MEER WETEN?

Neem contact met ons op

Contact

MEER WETEN?

Neem contact met ons op

Contact