Bedrijfsfeest

Stoer, rebels en prikkelend

VASTGELEGDE BEDRIJFSFEESTEN

Personeelsfeest, themafeest en relatie evenementen

Stoer, rebels, prikkelend en creatief zijn voor ons DE kernwaarden voor een spectaculaire beleving. Ons team van creatieve producenten proberen van ieder bedrijfsfeest een unieke ervaring te maken.

Door de creatieve breinen bij elkaar te bundelen en te brainstormen over het thema, de doelstelling en kernwaarden, de mogelijkheden op de locatie en de eerdere ervaringen maken we van ieder concept maatwerk. Emotie, interactie en design zijn voor ons de speerpunten om een uitzonderlijk bedrijfsfeest te produceren. Als team geven wij elk bedrijfsfeest een uniek en eigen karakter waarbij we de wensenlijst en doelstellingen van onze opdrachtgevers koesteren en verder uitwerken in de concept- en productiefase. Samen komen we altijd tot het beste resultaat!

Onder bedrijfsfeesten vallen verschillende vieringen waar we veel ervaring in hebben zoals:

  • Jubilea
  • Themafeesten
  • Office Warming
  • Kick-off
  • Store Events
  • Afscheidsfeest
  • Zomerfeesten
  • Bedrijfsfestivals
  • Eindejaarsfeesten
  • Kerstfeesten

Locaties

Bedrijfsfeesten en vieringen kunnen zowel op externe als interne locaties worden geproduceerd.

Wij hebben door de jarenlange ervaring al veel feesten op externe (feest)locaties geproduceerd en hebben daarom een groot bestand van locaties in heel Nederland. Hierdoor kunnen we snel schakelen binnen de gestelde budgetten, weten we wat wel en wat niet binnen de mogelijkheden behoort en kennen unieke plekjes voor als je echt op zoek bent naar iets heel bijzonders.

Ook de nieuwe hotspots liggen altijd in ons vizier!

Als we het concept hebben geschreven en we een passende locatie hebben gevonden, plannen we altijd samen met jou een locatiebezoek. We stellen altijd een locatie voor waar het concept het best tot zijn recht kan komen, waarbij wij uiteraard hebben geluisterd naar jullie wensen. Op de locatie bespreken we de indeling, de look & feel en de programmering zodat je vooraf goed weet wat je te wachten staat!

Events op eigen terrein

Naast evenementen organiseren op een externe locatie kun je ook in eigen huis een bedrijfsfeest laten produceren. Dit geeft altijd leuke uitdagingen die we graag aangaan! Inhouse is voor velen een unieke ervaring. Dansen en los gaan op de plek waar je werkt is super leuk!

Kijk voor verschillende voorbeeld thema’s op de inhouse event pagina.

De thema’s die we op de inhouse pagina aanbieden kunnen ook altijd op een externe locatie worden geproduceerd! Naast de aangeboden bedrijfsfeesten hebben we nog vele andere thema’s geproduceerd. Vraag ons naar de mogelijkheden!

MEER WETEN?

Neem contact met ons op

Contact

MEER WETEN?

Neem contact met ons op

Contact