CONGRESSEN

VASTGELEGDE ERVARINGEN

Congressen, seminars en beurzen

Op zoek naar perfecte congres organisatie? De juiste uitstraling, indeling en technische ondersteuning aan uw congres geven is nogal een uitdaging. Met onze creatieve breinen produceren wij uw congres of beurs op maat.

Door onze ervaring weten wij wat er nodig is om een hal of ruimte om te toveren tot iets toonaangevends. Onderstaand een opsomming van alle disciplines die we bij This Affects in huis hebben om uw congres of samenkomst te produceren:

  • Technische productie
  • Overlay productie
  • Interieur styling
  • Concept creatie congres
  • Branding
  • Artist Handling / Stagemanagement
  • Horeca productie

Bovenstaande skills zorgen ervoor dat we dynamisch zijn, kansen zien, een groot netwerk hebben en geheel kunnen ontzorgen.

Coproductie

Ook pakken wij vaker coproducties op waarbij This Affects alleen voor één of meerdere onderdelen wordt ingezet. Dit behoort ook tot de mogelijkheden. Zo hebben we veel materialen in eigen beheer en een waardevol netwerk aan fijne leveranciers  waardoor ons styling team het interieur helemaal op maat kan aanbieden.

Werken met fijne materialen en de juiste trends binnen het bedachte concept is een onderdeel van onze roots. Al jaren stylen we gebouwen, festivalterreinen, beurzen en congressen volledig naar wens van de klant.

Maar ook artiesten en sprekers begeleiding is iets waar we dagelijks mee te maken hebben en volgens programmering geheel op kunnen pakken.

Mocht er behoefte zijn in hulp bij het programmeren van alle sprekers en artiesten of bij het ontwerpen van alle uitingen tijdens de congres organisatie dan kunnen wij ook daar in ondersteunen.

MEER WETEN?

Neem contact met ons op

Contact

MEER WETEN?

Neem contact met ons op

Contact